Aankoop

Rozenburg Schellink 1900 tray 1024x768 - Aankoop

Aankoop

We zijn zeer geïnteresseerd in de aankoop van Nederlands “Art Nouveau” aardewerk en porselein van hoge kwaliteit uit de periode 1880-1925. Vooral het porselein van de Rozenburg Den Haag fabriek uit de periode 1899-1914 én het porselein van Rozenburg wat in 1914 en 1915 bij de Amphora Holland fabriek is afgewerkt, heeft onze sterke interesse. Eveneens aardewerk van hoge kwaliteit van de volgende fabrieken: Rozenburg Den Haag, RAM Arnhem, Arnhemsche Fayence, De Distel Amsterdam, Amphora Holland Oegstgeest, St Lukas Utrecht, Haga Purmerend, Vet Purmerend, Amstelhoek en VH Amstelhoek en Zuid Holland Gouda.

We zijn ook geinteresseerd in Nederlandse beelden van brons, hout, marmer en keramiek uit de periode 1880 – 1930. Vooral van de volgende kunstenaaars: Mendes da Costa, Teixeira de Mattos, Altorf, Van der Hoef, Visser, Brouwer, Carbasius, Zijl, Krop, Agterberg en Falise.

Overweegt u een object te verkopen, stuurt u ons dan svp foto’s en details (formaat, signatuur, eventuele merktekens, conditie, vraagprijs) per email of per post. De informatie die u aan ons verstrekt wordt strikt vertrouwelijk behandeld.

Contactformulier