Tien schitterende en exclusieve cadeaus voor deze kerst, van het allermooiste porselein, zie de brochure!

Deze kunstwerken kunnen mooi ingepakt bij u onder de kerstboom liggen op pakjesavond, met uitzondering van de Rozenburg dejeuner set met pauwen en de vaas met vogel en distels. De pauwen set blijft ‘de kerst over’ voor de tentoonstelling in het Textielmuseum Tilburg en zal eind januari te leveren zijn.

JzS ZfEQ Middel 150x150 - Rozenburg 'Birds on eggshell'

Wel kunt u deze uiteraard alvast reserveren. Bovendien heeft het Textielmuseum bijzonder fraai tafellinnen waarvan u alvast wél tijdens de kerst kunt genieten, zie: webshop Textielmuseum

En natuurlijk kunt u het Textielmuseum ook bezoeken, om daar het tafellinnen te bekijken in de museumwinkel en de Rozenburg dejeuner set met pauwen op de tentoonstelling!

De vaas met vogel en distels is nog tot 15 maart volgend jaar te zien in het Noord Veluws Museum te Nunspeet en ook deze kunt u nu alvast reserveren.

De brochure is het best te bekijken in full screen: klik op de menubalk (bovenaan de brochure) op de 3e knop van rechts. Ook kunt u de brochure downloaden, klik dan op de rechter knop van de menubalk.